Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πώς ο Παντελής κέρδισε το MasterChef, χωρίς καν να φτάσει στον τελικό

Πώς ο Παντελής κέρδισε το MasterChef, χωρίς καν να φτάσει στον τελικό

Μεγάλες στιγμές στο χθεσινοβραδινόSurvivorμε τονΠαντελήνα αποθεώνεται από τους τηλεθεατές και τονΧαράλαμπονα ακούει τα σχολιανά του.

Αφορμή η δεύτερη δοκιμασία που ήθελε τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και να μαγειρέψουν μαζί ένα γλυκό με κύριο συστατικό τη λευκή σοκολάτα. Ένα από αυτά, ωστόσο, δεν κατάφερε να συνεργαστεί καθόλου ρισκάροντας το αποτέλεσμα.

Ο λόγος για τονΠαντελήκαι τονΧαράλαμποπου από τη στιγμή που μπήκαν στο pantry έδειξαν ότι διαφωνούν στα πάντα. Από τα υλικά μέχρι το στήσιμο του πιάτου.

Ο Παντελής άρχισε να προτείνει κάποιο γλυκό που είχε σκεφτεί, και ο Χαράλαμπος είχε μια τεράστια άρνηση για τα πάντα. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να πάρει δικά του υλικά για να φτιάξει άλλο γλυκό, κάτι που ήταν αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Άλλη μια ιδιαιτερότητα της χθεσινής δοκιμασίας είναι ότι οι παίκτες δεν μπορούσαν να μαγειρεύουν ταυτόχρονα αλλά ένα 15λεπτο ο καθένας εναλλάξ. Ο συνολικός τους χρόνος ήταν μία ώρα.

Με το που άρχισε ο Παντελής να φτιάχνει το γλυκό ο Χαράλαμπος δεν σταμάτησε να τον βρίζει, να του λέει οτι κάνει βλακείες, να χτυπιέται στην Σπυριδούλα που τους έβαλε ζευγάρι και να εύχεται να βγουν υποψήφιοι για να πετάξει έξω τον Παντελή.

Με όλο αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο, ο Παντελής διατήρησε την ψυχραιμία του και έφτιαξε ένα γλυκό που ενθουσίασε τους κριτές με αποτέλεσμα οι παίκτες να περάσουν στον εξώστη και να γλιτώσουν την διαδικασία αποχώρησης.

Ακόμα και μετά τα καλά λόγια από τους κριτές, ο Παντελής προσπάθησε να προσεγγίσει και να δώσει το χέρι του στον Χαράλαμπο, ο οποίος έκανε σαν κακομαθημένο παιδί. Μάλιστα κατηγόρησε τον Παντελή ότι του κάνει μπούλινγκ, ενώ μάλλον το αντίθετο έγινε.

Τελικά, ο Παντελής εξελίχθηκε στον πιο αγαπητό παίκτη του MasterChef, χαρίζοντας στους τηλεθεατές απολαυστικές στιγμές με τον χαρακτήρα του.

Δείτε το βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές.

Leave a Comment