Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σάλος με την ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για την απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ [εικόνες]

Σάλος με την ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για την απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ [εικόνες]

Σάλο έχει προκαλέσει ο συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Θανάσης Χειμώνας με την ανάρτηση του στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμώνας σχολίασε με καυστικό και ειρωνικό τρόπο την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ όπου και αποκάλυψε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πριν ενάμιση χρόνο.

Ο Θανάσης Χειμωνάς έγραψε : «Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».Ωστόσο μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η ανάρτησή του, προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση όπου και περιέγραψε λεπτομερώς τον λόγο που έκανε το παραπάνω post για τα όσα έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ:

«Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας» και σε άλλο σημείο της ανάρτησής του στο facebook ξεκαθαρίζει: «Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ».

Leave a Comment