Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σε μαυρο πενθος ο Κυριάκος - Η ανάρτηση του για το 37 ημερών βρέφος - Η θλίψη είναι δυσβάσταχτη

Σε μαυρο πενθος ο Κυριάκος - Η ανάρτηση του για το 37 ημερών βρέφος - Η θλίψη είναι δυσβάσταχτη

Κυριάκος Μητσοτάκης για βρέφος: Μια ανάρτηση ανέβασε σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την οποία αναφέρεται στον χαμό του 37 ημερών βρέφους.

Κυριάκος Μητσοτάκης για βρέφος:Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του βρέφους

Το μωράκι ήταν μόλις 37 ημερών. Ήταν διασωληνωμένο και

0000

έπασχε από σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, λόγω πνευμονίας από κορονοϊό. Πέθανε τα ξημερώματα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στην ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος ήταν από την αρχή σε άσχημη κατάσταση και δυστυχώς δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης, όσο καιρό νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου. Το βράδυ της Κυριακής 7 Μαρτίου, η κατάστασή του ξεκίνησε να επιβαρύνεται με ραγδαίο ρυθμό. Πρώτα χτυπήθηκε η καρδιά και μετά τα νεφρά με αποτέλεσμα το βρέφος να χάσει τη ζωή του από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ήταν πρωτοπαθές περιστατικό, δηλαδή η λοίμωξη από την οποία χτυπήθηκε και έχασε τη ζωή του ήταν ο κορονοϊός. Είχε διασωληνωθεί όταν ήταν 20 ημερών.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το βρέφος

Με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, αναφέρεται στην

τραγική είδηση του βρέφους που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, ενώ ήταν μόλις 37 ημερών.

«Δυστυχώς σήμερα είχαμε το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας. Ένα βρέφος που πέρασε τις 17 από τις 37 ημέρες ζωής του παλεύοντας με τον κορωνοϊό. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, όμως σήμερα η θλίψη είναι δυσβάσταχτη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

Δειτε τι εγραψε

Leave a Comment