Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σερβιτόρα ξέσπασε δημόσια - Πήγε για δουλεια σεζόν Κεα και το αφεντικο της το πλήρωσε πολύ ακριβά

Σερβιτόρα ξέσπασε δημόσια - Πήγε για δουλεια σεζόν Κεα και το αφεντικο της το πλήρωσε πολύ ακριβά

Thank youNext σε εργοδότη που πήγε να με κλέψει.

Το καλοκαίρι του 2018 δούλευα σ'ενα beach bar στην Κέα.

Είχαμε συμφωνήσει να δουλέψω Α Σερβιτόρα, αντ'αυτού δούλεψα bar γιατί δεν είχε προσωπικό.

Ενώ είχαμε βοηθούς μπαρ κουβαλαγα εγώ τον

0000

πάγο και τις μπασκετες. Μέσα Αυγούστου με πήγαν στο ιατρικό κέντρο του νησιού γιατί έτρεμα ολόκληρη και μου έπεφταν πράγματα. Έπαθα τενοντιτοδα και δικτονικο σύνδρομο λόγω της δουλειάς και η γιατρός μου έδωσε χαρτί και μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω αμέσως την δουλειά. Μου έβαλε νάρθηκα στο δεξί χέρι, ενώ το αριστερό που ήταν πρησμένο αρκετά μου το εδεσε με επίδεσμο, στην δουλειά φυσικά και δεν το σεβάστηκαν κ μου ζήτησαν να συνεχίσω την δουλειά μέχρι να βρουν άλλο άτομο. Τέλη Αυγούστου κατέβηκα Αθήνα για το γάμο μιας συμφοιτητριας μου κ την ωρα που με πήγαινε ο αδελφός μου με την μηχανη στον γάμο,είχαμε ένα ατύχημα και έπαθα αιμάτωμα στο πόδι και κάταγμα στον αριστερό αγκώνα. Έστειλα όλες τις ακτινογραφίες και τα χαρτιά από τους γιατρούς στον εργοδότη, ζητώντας του συγγνώμη και λέγοντας του οτι δεν μπορώ να συνεχίσω. Η απάντηση του ήταν ότι

αν δεν πάω για δουλειά τις 5 τελευταίες μέρες του μήνα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ και μου τονισε μάλιστα ότι είναι διάσημος σκηνοθέτης και έχει πολλές άκρες.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΗ:

Του έδωσα 3 εναλλακτικές

1) ΙΚΑ που θα απαιτούσα αποζημίωση για εργατικό ατύχημα, τα δεδουλευμένα μου και φυσικά τα ένσημα μου.

ΣΔΟΕ ο φίλος μας δεν έκοβε ούτε μια απόδειξη

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΌ αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι γιατί ο λεγαμενος δεν είχε ούτε σαπούνι στο μαγαζί του και μέσα στο μπαρ κ την κουζίνα γινόταν παρέλαση από ζωύφια κ έντομα.

2) το παραπάνω τρίπτυχο συν ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

3) το 4 παραπάνω συν ΣΥΝΉΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ!!

Όπως καταλαβαίνετε ο φίλος μας μου έβαλε όλα τα

χρήματα που μου χρωσταγε!! ☺☺

ΥΓ Μην αφήνετε κανέναν να σας κλέβει χ είμαστε εργαζόμενοι και έχουμε και εμείς δικαιώματα. Σε pm μπορώ να σας πω το μαγαζί έτσι ώστε να μην πάει κανείς εκεί.

Leave a Comment