Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ζάκυνθο - Δάκρυσαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο του 9χρονου που έφυγε από ηλεκτροπληξία

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ζάκυνθο - Δάκρυσαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο του 9χρονου που έφυγε από ηλεκτροπληξία

Το τελευταίο αντίο στο 9χρονο αγοράκι τους, που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβή της Ζακύνθου, είπαν οι γονείς του, στη γενέτειρά του στην Αλβανία.

Ο μικρός Λεονάρντο βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου όταν ενώ έπαιζε μαζί με τους φίλους του, στη γειτονιά του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, κρύφτηκε πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου, όπου υπέστη ηλεκτροπληξία και έχασε τη ζωή του.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τι άλλο να

0000

σας πω εγώ; Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα κι ένα φιλί, το “πάτησα” και στην καρδιά να του δώσω τη ζωή Το παιδί μου ήρθε στα χέρια σχεδόν πεθαμένο», ανέφερε ο πατέρας του μιλώντας στο MEGA.

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Οργή και ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στον 9χρονο που έφυγε από ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με τον πατέρα του είχε γίνει σύσταση τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο παρελθόν για

τη διαρροή.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια» είπε.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει συντετριμμένος.

«Καταρχήν ο πελάτης μου, για όλη αυτή την ιστορία, είναι συγκλονισμένος, στην

κυριολεξία. Ούτε καν την απαραίτητη επικοινωνία μαζί του δεν έχω σαν δικηγόρος. Η θέση του πελάτη μου είναι να διερευνηθεί η υπόθεση, να δούμε τελικά τι έγινε. Γιατί μπορεί να υπάρχουν και ευθύνες τρίτων. Άλλων», ανέφερε ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, στο Mega.

Leave a Comment