Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σοφία Bούλτεψη - Ο Παύλος Φύσσας πρέπει να αγιοποιηθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος

Σοφία Bούλτεψη - Ο Παύλος Φύσσας πρέπει να αγιοποιηθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος

Σοφία Βούλτεψη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «KONTRA». Η ίδια έδωσε το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «KONTRA 24», με κεντρική παρουσιάστρια την Αναστασία Γιαμαλή. Η Ελληνίδα πολιτικός κάποια στιγμή πήρε το λόγο και

0000

αναφέρθηκε στην υπόθεση του θανάτου του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, καθώς και για τη Χρυσή Αυγή.

Η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος προχώρησε σε μία ιδιαίτερη πρόταση, όσον αφορά τον Παύλο Φύσσα. Μάλιστα, αιτιολόγησε και την άποψή της. Ήταν μία ιδιαίτερη τολμηρή δήλωση, την οποία έκανε η Ελληνίδα πολιτικός, αλλά τη

στήριξε μέχρι τέλους. Μάλιστα, κανένας από το πλατό της εκπομπής δεν διέκοψε την κα Βούλτεψη, η οποία στήριξε τα λεγόμενά της μέχρι τέλους. Αναλυτικότερα:

Σοφία Βούλτεψη: Όλα όσα ανέφερε η Ελληνίδα πολιτικός για τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα και τη Χρυσή Αυγή

Η Σοφία Bούλτεψη είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και προτείνει την αγιοκατάταξη του Παύλου Φύσσα επειδή η θυσία του βοήθησε το πολιτικό σύστημα να απαλλαγεί από την Χρυσή Αυγή.

«Πιστεύω να σκεφτείτε, εγώ, ότι πρέπει να αγιοποιηθεί, ο Φύσσας από την εκκλησία. Πώς το λένε; Να αγιοποιηθεί, γιατί καταφέραμε με τη θυσία του, αυτό το πράγμα. Άρα, μην μου μιλάτε λοιπόν εμένα για τη Χρυσή Αυγή. Το τι έχω υποστεί».

Σ. Βούλτεψη: Οι δηλώσεις της στην τηλεόραση του «KONTRA»

Leave a Comment