Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου

Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου

Η ΕλληνοκύπριαΣοφία Χατζηπαντελήδέχεται πια έως και ευθείες απειλές για την ζωή της εξαιτίας της φρυδιών της, ωστόσο η ίδια επιμένει στο εκκεντρικό look της, και μάλιστα υποστηρίζει ότι το λατρεύει ο σύντροφός της.

Το 22χρονο μοντέλο, η οποία έγινε δημοφιλής για τα ενωμένα φρύδια της, αποκάλυψε πως στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη επιχειρεί όσο γίνεται να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια. Άλλωστε, όπως λέει, αρέσουν πολύ στον σύντροφό της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά η 22χρονη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε εάν ο σύντροφός της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, είναι φαν των φρυδιών της, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Στην συνέντευξή της αποκάλυψε επιπλέον ότι η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα. Εντούτοις, αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει το εν λόγω ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, κατορθώνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.

Όπως επισημαίνει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να αποδεχθούν το εν λόγω χαρακτηριστικό τους. Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το#UnibrowMovement.

Leave a Comment