Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σοκ στην Κατερίνη με το θάνατο της 29χρονης λεχώνας από αλλεργία σε αντιβίωση -«Το είχαν σημειωμένο», λέει ο πεθερός της

Σοκ στην Κατερίνη με το θάνατο της 29χρονης λεχώνας από αλλεργία σε αντιβίωση -«Το είχαν σημειωμένο», λέει ο πεθερός της

Συγκλονισμένη παραμένει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας στην Κατερίνη, η οποία πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά από αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε μετά τον τοκετό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, η 29χρονη μητέρα έφυγε από την ζωή από πολυοργανική ανεπάρκεια, έντονο εγκεφαλικό οίδημα και περιοχές εκτεταμένης εγκεφαλικής υποξαιμικής-ισχαιμικής βλάβης.

Τραγική ειρωνεία ότι πριν λίγους μήνες η 29χρονη είχε ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Οπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η νεαρή γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή στο νοσοκομείο της Κατερίνης και της χορηγήθηκε λανθασμένα αντιβιοτικό στο οποίο ήταν αλλεργική. Ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην Εντατική.

Εν συνεχεία διακομίστηκε από την Κατερίνη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα. Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη Ενορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία διατάχθηκε από τον υφυπουργό Υγείας.

Η ανακοίνωση του «Ιπποκράτειου» για τον θάνατο της 29χρονης

0000

«Σας ενημερώνουμε ότι η ασθενής με τα αρχικά Κ.Ε., ετών 29, η οποία διακομίσθηκε στις 22.11.2019, από το Γ.Ν. Κατερίνης στη ΜΕΘ Ενηλίκων του Νοσοκομείου μας, λόγω παρατεταμένης ΚΑΡΠΑ, μετά από καισαρική τομή και αναφερόμενη χορήγηση φαρμακευτικών παραγόντων, απεβίωσε σήμερα, 28.11.2019 και ώρα 7.45, με πολυοργανική ανεπάρκεια, έντονο εγκεφαλικό οίδημα και περιοχών εκτεταμένης εγκεφαλικής υποξαιμικής-ισχαιμικής βλάβης, παρά τη μέγιστη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη των ζωτικών της λειτουργιών».

«Ηταν σημειωμένο ότι ήταν αλλεργική», λέει ο πεθερός της

Ωστόσο, ο πεθερός της 29χρονος μιλώντας στην ιστοσελίδα odelalis.gr υποστήριξε ότι ήταν ξεκάθαρα σημειωμένο ότι η 29χρονη ήταν αλλεργική στην αντιβίωση που της χορηγήθηκε. Ο ίδιος τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ότι η 29χρονη δεν μεταφέρθηκε άμεσα σε άλλο νοσοκομείο, αλλά νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κατερίνης πριν να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Leave a Comment