Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στα μαύρα η οικογένεια Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου

Στα μαύρα η οικογένεια Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο που τσακίζει κόκκαλα για το θάνατο του πατέρα του παρουσιαστή

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην οικογένεια τουΝίκου Ευαγγελάτοςκαι τηςΤατιάνας Στεφανίδου,καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του παρουσιαστή. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ένα κείμενο που "τσακίζει" κόκκαλα,λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο MEGA.

Το κείμενο του Νίκου Ευαγγελάτου για το θάνατο του πατέρα του

«Τελικά η μέρα ήταν η προτελευταία του Αυγούστου. Χρόνια τώρα στη μάχη που

0000

έδινε αναρωτιόμουν ποσό θα έχει την ίδια δύναμη. Πότε θα κουραστεί. Πότε θα τα παρατήσει. Πότε η αρρώστια θα τον καταβάλει. Πότε θα τον ακούσω για τελευταία φορά. Και έτσι όπως αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί, έτσι αγωνίστηκε ως το τέλος. Πολύ. Σκληρά. Και με το κεφάλι ψηλά. Όρθιος ως το τέλος. Αυτός ήταν ο πατέρας μου.

Κράτησε για χρόνια και για ώρες ατέλειωτες, κάθε μέρα, το τιμόνι σφιχτά και σίγουρα. Αυτό το τιμόνι που μας μεγάλωσε, την αδερφή μου και μένα. Αυτό το τιμόνι που μας έμαθε γράμματα και ζωή. Του οφείλω την ύπαρξη μου. Την προσωπικότητα μου. Σ’ αυτόν και τη μητέρα μου που του στάθηκε βράχος σχεδόν 60 χρόνια. Μου έμαθε να αγωνίζομαι. Να μη διαμαρτύρομαι μόνο αλλά να παλεύω. Να μην περιμένω τα έτοιμα και τα εύκολα αλλά να

δουλεύω ασταμάτητα. Γιατί τίποτα στη δική του ζωή δεν ήταν εύκολο. Παιδί του πολέμου. Νέος που έφυγε απ’ το νησί μετά το μεγάλο σεισμό για να βρει δρόμο στη μεγάλη πόλη. Αγωνιστής της δημοκρατίας. Αυτός ήταν. Σπουδαίος πατέρας. Κι ακόμα πιο σπουδαίος παππούς. Με τόση αγάπη για τα εγγόνια του που κάθε μέρα με εξέπληττε. Ο απλός καθημερινός άνθρωπος που στα μάτια μου δικαίωσε κάθε λόγο της ύπαρξης του.

Καλό ταξίδι πατέρα. Καλή αντάμωση.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στην ιστοσελίδα που διατηρεί.

Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να μοιάζουν πάντοτε πολύ ερωτευμένοι,όπως δείχνει η όμορφη και ρομαντική τους στιγμή στο κρεβάτι, «χτίζοντας» μια

υπέροχη ζωή, είτε μέσω της αξιοζήλευτης πορείας τους στα ΜΜΕ είτε με την κοινή τους συνύπαρξη, με το σπίτι τους στην Κηφισιά να αφήνει οποιονδήποτε με το στόμα ανοικτό.

Η οικεία του ζευγαριού είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει

επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Leave a Comment