Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στέλιος Ρόκκος: Για αρκετό καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι

Στέλιος Ρόκκος: Για αρκετό καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι

Στα 54 του ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του».

Ο Στέλιος Ρόκκος που φέτος εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου στο Estate, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση-έκπληξη που έκανε στα blind odition του The Voice.

Ρόκκος: Οι πιτσιρικάδες που ζουν σε νησί νοιώθουν εγκλωβισμένοι

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Στέλιος Ρόκκος μιλάγια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για την αγάπη που έχει στη Λήμνο.

«Για δέκα χρόνια δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και υπέφερα γιατί δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου ήταν συνεχώς στη Λήμνο. Βέβαια ως πιτσιρικάς είχα έννοια πώς θα φύγω. Όλοι οι πιτσιρικάδες που ζουν στην επαρχία, και ειδικά σε νησί, νιώθουν εγκλωβισμένοι. Κι εγώ το ένιωθα έντονα αυτό. Έβλεπα τα καράβια να φεύγουν και έλεγα: "Να ’μουν κι εγώ μέσα". Τότε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση. Η μέρα μας ήταν να παίξουμε μπάλα. Και ξανά μπάλα. Κάποια στιγμή

0000

"μπάλιασε" το στόμα μας!» σημείωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στέλιος Ρόκκος: Ήθελα να μπαρκάρω, αυτό ήταν το σχέδιο

«Ήθελα να μπαρκάρω, αυτό ήταν το σχέδιο. Στα 17, ήρθα στην Αθήνα με φυλλάδιο αλλά δεν βρήκα ναύλο και έτσι έπιασα δουλειά σε έναν φούρνο. Ύστερα έφυγα για την Κρήτη, όπου τον πρώτο καιρό έμενα σε κάτι σπηλιές (σ.σ. Μάταλα) γιατί δεν είχα σπίτι!
Υπήρχε ένα χωριό στην Κρήτη όπου άραζαν συνήθως οι χίπηδες της εποχής και όσοι ήταν πιο ανήσυχα νιάτα. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί πέρα. Ήθελα να είμαι μαζί τους. Και έναν ολόκληρο χειμώνα μέναμε σε μια σπηλιά που ήταν κάτι σαν κοινόβιο. Και παίζαμε όλοι μαζί κιθάρα. Ωραία ήταν» σημείωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Leave a Comment