Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στη Μύκονο η πρώην του Νεϊμάρ -Το μοντέλο από τη Βραζιλία με τους 1,5 εκατ. followers που δεν ακολουθεί κανέναν

Στη Μύκονο η πρώην του Νεϊμάρ -Το μοντέλο από τη Βραζιλία με τους 1,5 εκατ. followers που δεν ακολουθεί κανέναν

Σχεδόν μόνιμη κάτοικος Μυκόνου τείνει να γίνει η Βραζιλιάνα Γκαμπριέλα Λένζι που βρέθηκε για αρκετές μέρες στο νησί. Το πρώην κορίτσι του Νεϊμάρ, αλλά και αργότερα του Τζάστον Μπίμπερ, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου.

«Αυτό που πρέπει να αποφασίσεις είναι πως θες να ζήσεις τη ζωή σου. Αν το για πάντα τελείωνε αύριο, θα ήταν αυτός ο τρόπος που θα ήθελες να την έχεις ζήσει;» αναρωτιέται η Γκαμπριέλα με φόντο ένα παραδοσιακό λευκό εκκλησάκι της Μυκόνου και το θρυλικό αιγαιοπελαγίτικο ηλιοβασίλεμα σε παλιότερη ανάρτησή της.

Η πρώην του Νεϊμάρ λατρεύει την Ελλάδα

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύ βονται και η Γκαμπριέλα από τη Βραζιλία δηλώνει με κάθε τρόπο πως λατρεύει τη Μύκονο. Σε όλες τις τις αναρτήσεις με φόντο το ελληνικό γαλάζιο, το μοντέλο έχει μόνο καλά λόγια να πει για την Ελλάδα.

Οπως πριν από μια εβδομάδα, όταν αποχωρίστηκε για λίγο τη Μύκονο για το Ιόνιο και τη Ζάκυνθο. «Αν και δεν μπόρεσαν να επισκεφτώ όλα τα μέση, αυτός ο τόπος είναι σίγουρα στη

λίστα μου» έγραψε φεύγοντας από το νησί η Γκαμπριέλα.

Από τη Ρωσία με αγάπη, το μοντέλο που δεν ακολουθεί κανέναν

Το μοντέλο από τη Βραζιλία έχει βέβαια αφήσει πίσω της προ πολλού τη σχέση της με τον Νεϊμάρ (τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί πριν το 2010), αλλά και με τον Τζάστιν Μπίμπερ. Με νέο αμόρε, φαίνεται πως συνεχίζει το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο. Ετσι, μπορεί η τελευταία της ανάρτηση να είναι από τη Μύκονο, ωστόσιο η Γκαμπριέλα βρίσκεται πλέον στη μακρινή Ρωσία και την μυστηριώδη λίμνη Βαϊκάλη.

Η τελευταία ανάρτησή της Γκαμπριέλα είναι από τη Μύκονο, ωστόσο εκείνη δεν βρίσκεται πια στην Ελλάδα

Η Γκαμπριέλα μπορεί να έγινε γνωστή στους περισσότερος ως WAG, ως το κορίτσι δηλαδή ενός άσου του ποδοσφαίρου, όμως διαθέτει πιστούς ακολούθους στο Instagram που ξεπερνούν πλέον το 1,5 εκατ. Εκείνο μάλιστα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την περίπτωση του λογαριασμού της, είναι πως εκείνη δεν ακολουθεί... κανέναν. Ακριβώς, ο λογαριασμός της αναγράφει πως «μηδέν» ("0") στο πεδίο των λογαριασμών που ακολουθεί.

Leave a Comment