Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν την Τρίτη η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο «Fame Story». Η γνωστή τραγουδίστρια για πρώτη φορά εξομολογήθηκε πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα περιέγραψε πως μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξήγησε γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, ενώ αποκάλυψε πώς το είπε στον γιο της κι έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους.

Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, η Άσπα Τσίνα θεωρεί πως χρωστάει πολλά σε αυτό που βιώνει και προειδοποίησε συγκεκριμένους ανθρώπους να μην της τηλεφωνήσουν μετά την αποκάλυψή της.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα.Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου» είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

«Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας. Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

0000

Leave a Comment