Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης που κατασπαραξαν τα σκυλια - Έριξαν την κόρη μου κάτω και την ξέσκισαν

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης που κατασπαραξαν τα σκυλια - Έριξαν την κόρη μου κάτω και την ξέσκισαν

«Δεν έβγαινε η φωνή της, δεν μπορούσε να φωνάξει ''βοήθεια'' το παιδί μου από το σοκ και από τον πόνο», αποκαλύπτει συγκλονισμένη στο protothema.gr η Δώρα Κωνσταντινίδη, από τη Θεσσαλονίκη, μητέρα της 17χρονης την οποία κατασπάραξαν σκυλιά. Το κορίτσι δέχθηκε την επίθεση αγέλης σκύλων που της κατάφεραν58δαγκώματα.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30 και η κόρη μου είχε

0000

βγει έξω. Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Δεν μπορούσε να τρέξει, κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Της αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι δέρματος από τη γάμπας της σε σημείο που φαινόντουσαν οι αρτηρίες της. Όλα έγιναν μέσα σε τρία λεπτά, μου είπε το παιδί μου», προσέθεσε η μητέρα.

«Χρειαστήκαμε βοήθεια από ψυχολόγους»


bites-2

bittes-1

«Ένας κύριος, έτρεξε να τη βοηθήσει και αφού ηρέμησε το παιδί μου, με πήραν τηλέφωνο και

ακούω το παιδί μου να λέει: ''Μαμά, με έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά, είμαι στο νοσοκομείο''. Όταν πήγα εκεί, βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να το ξεπεράσει, χρειαστήκαμε και τη βοήθεια ψυχολόγου γιατί το παιδί είχε πολλές φορές παραισθήσεις και έβλεπε σκυλιά στο σπίτι όταν εγώ έλειπα στη δουλειά μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα,φοβόταν να βγεια πό το σπίτι , δεν ήθελε να πηγαίνει ούτε στη θάλασσα,τώρα έχει αρχίσει λίγο και το ξεπερνάει», δηλώνει η κ.Κωνσταντινίδη.

Δικηγόρος της οικογένειας: Καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος

anasoglou

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ ΑΝΑΣΟΓΛΟΥ


Η δικηγόρος της οικογένειας κ.Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε, επίσης, στο protothema.gr κι έκανε λόγο για ένα τραγικό και ταυτόχρονα εφιαλτικό περιστατικό που θα σημαδεύει για πάντα τη ψυχή του 17χρονου κοριτσιού.

«Είναι τραγικό και ταυτόχρονα εφιαλτικό, 17 χρονό κορίτσι, να παλεύει για τη ζωή του, με μία αγέλη σκύλων, οι οποίοι, της ξέσκιζαν το κορμάκι και της άφησαν πληγές, που θα τη σημαδεύουν μια ζωή .Τα αδέσποτα ζώα είναι Κάτω από την ευθύνη του εκάστοτε Δήμου. Είναι υποχρέωση του Δήμου και φυσικά έχουν εγκριθεί και έχουν δοθεί κονδύλια για τη στείρωση αυτών και την ευζωία τους. Όταν τα σκυλιά δεν είναι στειρωμένα και μυρίζουν κάποια θηλυκιά. Γίνονται δυστυχώς αγέλη και είναι επιθετικά. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη από την πλευρά του Δήμου για τις επιθέσεις στο Ελαιοραμα , μία εκ των οποίων είχε τραγική κατάληξη, με τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας», δήλωσε η δικηγόρος.

«Καταθέσαμε πλέον μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος γιατί επιτέλους κάποτε ο πρέπει ο Δήμος μα λογοδοτήσει για τις παραλείψεις του στο επίδικο ζήτημα και θα προχωρήσουμε σε αγωγή αποζημίωσης γιατί το κορίτσι έκανε πολλαπλά χειρουργεία , βίωσε κατάθλιψη, απόρριψη και δυστυχία και οι υπεύθυνοι οφείλουν να πληρώσουν», προσέθεσε στο protothema.gr η κ.Ανθούλα Ανάσογλου.

Leave a Comment