Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Κωβαίος μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Κωβαίος μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Σταμάτης Κωβαίος, τον οποίο γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να φτιάξει οικειοθελώς ένα κακό πιάτο, ώστε να αποχωρήσει αφού του έλειπε η οικογένειά του πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι και η συμπεριφορά του Τάσου τον ενόχλησε, χωρίς να επεκταθεί.


Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που δήλωσε συμμετοχή στη μαγειρική εκπομπή και κάπως έτσι ταξίδεψε στον κόσμο του MasterChef, ενώ τόνισε ότι εκείνη έκανε τη δήλωση όσο αυτός εργαζόταν στη Νάξο.

Ο Σταμάτης μίλησε στη συνέχεια στην παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, την κολπική μαρμαρυγή, κι αυτό αποτέλεσε ένα κίνητρο για να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο. Ο ίδιος αποκάλυψε πότε ακριβώς του προέκυψε, ενώ ακόμη αποκάλυψε ότι στην εφηβεία του έκανε 7 χειρουργεία λόγω σκωληκοειδίτιδας, απέχοντας μάλιστα από το σχολείο του για ένα διάστημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Leave a Comment