Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συνελήφθη Άντρας Που Ήταν Παντρεμένος Με 4 Γυναίκες Ταυτόχρονα

Συνελήφθη Άντρας Που Ήταν Παντρεμένος Με 4 Γυναίκες Ταυτόχρονα

Ένας άντρας που κατηγορείται ότι ήταν παντρεμένος με τέσσερις γυναίκες δήλωσε ένοχος τη Δευτέρα για διγαμία στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, αλλά θα αποφύγει τη φυλακή αν δείξει καλή συμπεριφορά για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τοAssociated Press ο Μάικλ Μίντλεντον, 43 ετών, παντρεύτηκε μια γυναίκα από τη Τζόρτζια το 2006, μια γυναίκα από την Αλαμπάμα το 2011 και μια γυναίκα του Νιου Χάμσαϊρ το 2013 και σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα παντρεύτηκε επίσης μια τέταρτη γυναίκα στο Κεντάκι 2016.

Οι εισαγγελείς λένε ότι χρησιμοποίησε τους γάμους για να αποκτήσει πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία των γυναικών. Στο δικαστήριο τη Δευτέρα, ο Βοηθός Εισαγγελέας διάβσε μια δήλωση από τη σύζυγο στο Νιου Χαμσάιρ, τηνΑλίσια Γκραντ,η οποία κατηγόρησε τον Μίντλεντον για τη μετατροπή του από έναν συμπονετικό άνθρωπο σε κάποιον με μια στάση «δεν είναι πρόβλημα μου»

«Όταν παντρευτήκαμε πριν από έξι χρόνια, αυτό που σκέφτηκα ότι είχα βρεί σε αυτόν ήταν ένας συνεργάτης της ζωής, κάποιος που θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μου με κάποιον που τα παιδιά μου θα μπορούσαν να κοιτάξουν», γράφει η Γκραντ. «Αντ ‘αυτού πήρα έξι χρόνια πόνο και δυστυχία, καθώς προσπάθησα να ελευθερωθώ από τη φυλακή των ψεμάτων και των χειρισμών του».

Ο Μίντλεντον συνελήφθη στο Οχάιο τον Φεβρουάριο, ενώ έχει δηλώσει ένοχος για την κατηγορία της διγαμίας.

Leave a Comment