Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τατσόπουλος -Δραματική περιγραφή του γιατρού του: Πήγα τρέχοντας στο χειρουργείο, τον άνοιξα σχεδόν ξύπνιο

Τατσόπουλος -Δραματική περιγραφή του γιατρού του: Πήγα τρέχοντας στο χειρουργείο, τον άνοιξα σχεδόν ξύπνιο

Τα πρώτα λεπτά της άφιξης του Πέτρου Τατσόπουλου με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και όσα ακολούθησαν εξιστορεί ο γιατρός που τον χειρούργησε, Δημήτρης Λυμπεριάδης.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», σημείωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης μιλώντας στον Alpha, ωστόσο είπε ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

Τι αναφέρει ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο

«Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να

βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης για τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε.

Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο», κατέληξε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Leave a Comment