Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τέλος οι βόλτες σε θάλασσα και βουνό - Τι θα γίνει αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του

Τέλος οι βόλτες σε θάλασσα και βουνό - Τι θα γίνει αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του

Αστυνομία: Οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, στον «ΣΚΑΙ» είχαν να κάνουν με τις αλλαγές στον κωδικό 6. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ προχώρησε επίσης σε δηλώσεις. Αναλυτικότερα:

Θεόδωρος Χρονόπουλος: Πώς θα δράσει η Αστυνομία

Σχετικά με τι θα κάνει η Αστυνομία σε περίπτωση που δοθεί η οδηγία για

0000

περιορισμούς στην μετακίνηση 6, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος δήλωσε πως η χρήση του SMS διευκολύνει και δίνει την δυνατότητα στον καθένα μας να κυκλοφορεί έξω και να υπάρχει κινητικότητα. Ωστόσο, τόνισε πως αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του ο αστυνομικός θα του βεβαιώσει παράβαση.

Έλεγχοι της αστυνομίας  για να σταματήσουν οι αναιτιολόγητες βόλτες.

Όπως ανέφερε στον «ΣΚΑΙ» οι έλεγχοι σε

όλη την επικράτεια έχουν κυμανθεί από τις 65.000 μέχρι τις 70.000 καθημερινά. «Εμείς βγάζουμε δελτία τύπου συνεχώς. Ο αριθμός των παραβάσεων είναι περίπου στις 1.500 καθημερινά πανελλαδικώς».

Πρόσθεσε πως το θέμα της παροχής βοήθειας είναι ένα θέμα δύσκολο. «Δεν μπορεί ο αστυνομικός να αφήσει το

σημείο και ακολουθήσει τον πολίτη για να του υποδείξει σε ποιον ηλικιωμένο θα πάει. Εξάλλου ούτε εφικτό είναι αυτό, ούτε θέλουμε να γίνει».

Σχετικά με τα κορονοπάρτι σημείωσε πως καθημερινά έχουν πάνω από 10 συλλήψεις. Αυτές γίνονται κυρίως για παραβάσεις από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και από πάρτι όπως αυτά της Αρτέμιδας.

Leave a Comment