Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τεράστια αλλαγή - Δείτε πως ήταν το Τάσος Τρύφωνος το 1998

Τεράστια αλλαγή - Δείτε πως ήταν το Τάσος Τρύφωνος το 1998

Μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αγαπημένος παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος.

0000

Ο πολυσχιδής Τάσος που ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έκανε ρεπορτάζ και επιμελήθηκε εφημερίδες και περιοδικά αφήνοντας το προσωπικό του σημάδι σε κάθε έργο του.

Από το μακρινό 1998, σε ηλικία 24 ετών όταν ο Τάσος Τρύφωνος ξεκίνησε τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό Status στις εκδόσεις Λυμπέρη και φωτογραφήθηκε για τη

στήλη των συνεργατών. Γοητευτικός με σπινθηροβόλο βλέμμα και σαγηνευτικό χαμόγελο, ο νεαρός τότε Τρύφωνος βουτά στους κόλπους της δημοσιογραφίας.

«1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός Loukas Hapsis με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα – τότε – Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Leave a Comment