Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θα τον ΞΕΣΚΙΣΕΙ ο Κανακης - Τον πάει δικαστικά και θα τον κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσης

Θα τον ΞΕΣΚΙΣΕΙ ο Κανακης - Τον πάει δικαστικά και θα τον κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσης

Συνεχίζονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς φέρεται οι πρώην συνεργάτες του από το «Ράδιο Αρβύλα» να έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του, καταθέτοντας αγωγή.

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατέθεσαν στον πρώην συνεργάτη τους

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο

0000

Χρήστος Κιούσης, αφού εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Παναγιωτόπουλου, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Υπενθυμίζουμε πως οι συντελεστές της εκπομπής μετά τα όσα έγιναν γνωστά, εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στη γυνή με την οποία μάλιστα επικοινώνησαν και δεσμεύτηκαν να αναλάβουν την πλήρη δικαστική της κάλυψη.

Η καταγγελία από

πρώην εργαζόμενη της εκπομπής

Η αγωγή την οποία καταθέτουν οι πρώην στενοί συνεργάτες -επί χρόνια- του Στάθη Παναγιώτοπουλου γίνεται γνωστή, λίγες ώρες μετά την σοβαρή καταγγελία που έκανε πρώην εργαζόμενη της εκπομπής.

Η ίδια μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ανέφερε: «Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην

ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς».

«Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε» κατέληξε.

Leave a Comment