Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θανάσης Ευθυμιάδης - Έστειλε αυστηρό μήνυμα στον Τούρκο χάκερ που του έκλεψε τον πρώτο λογαριασμό

Θανάσης Ευθυμιάδης - Έστειλε αυστηρό μήνυμα στον Τούρκο χάκερ που του έκλεψε τον πρώτο λογαριασμό

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έστειλε αυστηρό μήνυμα στον Τούρκο χάκερ που του έκλεψε τον πρώτο λογαριασμό

«Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν», γράφει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

0000

Θύμα χάκερ στο Instagram έπεσε πριν από λίγες μέρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός που μέσα από τα social media έχει βρει τρόπο να επικοινωνεί και να μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά και τις εμπειρίες του με τους διαδικτυακούς του φίλους έφτιαξε ένα καινούργιο λογαριασμό.

Ο Τούρκος χάκερ που του «πήρε» το Instagram του ζήτησε χρήματα προκειμένου να το επιστρέψει, ο ίδιος όμως δεν θέλησε να πάρει πίσω το λογαριασμό του με αυτόν τον τρόπο. Στην δεύτερη κατά σειρά ανάρτηση και απευθυνόμενος στον χάκερ ο ηθοποιός γράφει:

«Lock down-Soul up
Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον

Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι????
Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λύτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :

“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.
Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να

κλέβεις τις ζωές των άλλων.
Σε συγχωρώ»
Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!
Ευγνώμων

Leave a Comment