Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θάνος Μικρούτσικος: Τα τελευταία μηνύματα του από το νοσοκομείο

Θάνος Μικρούτσικος: Τα τελευταία μηνύματα του από το νοσοκομείο

Ο Θάνος Μικρούτσικος χθες βράδυ έφυγε από την ζωή σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο.

Ο σπουδαίος Ελληνας μουσικοσυνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας εδώ και αρκετό καιρό. Ο Θάνος Μικρούτσικος υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, συνεπεία του χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε, και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών στο νοσοκομείο Metropolitan χθες το βράδυ.

Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια τον Γολγοθά του, το 2017, με εξετάσεις και επεμβάσεις στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Και το τελευταίο διάστημα είχε στείλει δύο πολύ σημαντικά μηνύματα από από το νοσοκομείο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος από το νοσοκομείο

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου» έγραψε στην ίδια ανάρτηση. «Σας γράφω σήμερα γιατί

0000

αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι, αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ» ανέφερε στο μήνυμά του ο Θάνος Μικρούτσικος στις 8 Δεκεμβρίου από το νοσοκομείο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο τελευταίο του μήνυμα

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Θάνος Μικρούτσικος έστειλε νέο μήνυμα από το νοσοκομείο. Το τελευταίο... «Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κηδεύεται τη Δευτέρα

Η πολιτική κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς

Leave a Comment