Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θεοφανία Παπαθωμά: Πώς αντέδρασε ο γιος της όταν έμαθε πως θα εμφανιστεί με εσώρουχα στις «Άγριες Μέλισσες»

Θεοφανία Παπαθωμά: Πώς αντέδρασε ο γιος της όταν έμαθε πως θα εμφανιστεί με εσώρουχα στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Θεοφανία Παπαθωμά(Βιολέτα) έμεινε με τα εσώρουχα όταν την παράτησε στον στάβλο ο Γιάννης Κουκουράκης(Κωνσταντής).

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η ηθοποιός σχολίασε την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ αποκάλυψε πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε πως θα εμφανιστεί με τα εσώρουχα στη σειρά.

«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου άψογος οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο η αλήθεια είναι. Το πιο δύσκολο ήταν ο στάβλος, σε έναν αληθινό στάβλο που ζουν άλογα, μύριζε λίγο. Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτή τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωθε καθόλου καλά.

Είναι μια σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Ζήτησα από την σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική. Τον προετοίμασα τον γιο μου, αλλά βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω, μου απαγόρευσε αυτή τη σκηνή αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους», είπε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0000

Leave a Comment