Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θεσσαλονίκη - Ραγίζει καρδίες η μητέρα του 44χρονου - Δικαιώθηκε το παιδί μου. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει

Θεσσαλονίκη - Ραγίζει καρδίες η μητέρα του 44χρονου - Δικαιώθηκε το παιδί μου. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει

Συντετριμμένη είναι η μάνα του 44χρονου άτυχου υπαλλήλου του ψιλικατζίδικου που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Τι δήλωσε η μάνα του άτυχου 44χρονου

Η μάνα του άτυχου άνδρα μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή LiveNews, όπου και δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή». «Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μάνα.

«Κάθε μέρα σας έβλεπα στην εκπομπή. Δεν έχανα επεισόδιο σας. Δεν περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του MEGA οι δύο συνεργοί είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ένοπλες ληστείες.

Μετά τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο οι δύο ληστές πέταξαν στα σκουπίδια το όπλο του εγκλήματος, σταμάτησαν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και από το αποτύπωμα στην πεσμένη τσάντα πρόδωσε το γεννητικό υλικό του συνεργού και η αστυνομία μετά από 10 ώρες ανάκρισης έφτασε και στο δολοφόνο.

Leave a Comment