Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θλίψη και δάκρυα σε ολο τον Δομίνικο - Μαζεψε τα πραγατα του και αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος

Θλίψη και δάκρυα σε ολο τον Δομίνικο - Μαζεψε τα πραγατα του και αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος

Survivor – Αποχώρηση Τριαντάφυλλου:Το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαΐου, ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor.

Survivor – Αποχώρηση Τριαντάφυλλου: Ο λόγος που αποχωρεί

0000

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, Νάνσυ Νικολαΐδου, στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε να αποχωρεί οικειοθελώς ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια όμως, πρόκειται να φύγει ένας ακόμα παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του. Στους δέκτες μας θα δούμε την αποχώρησή του είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε

αυτό της Δευτέρας.Πάντως, ο τραγουδιστής αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, επομένως λόγος που φεύγει είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, ο τελικός θα γίνει στα μέσα Ιουλίου.

Πολλοί από τους παίκτες δυσανασχετούν για αυτό, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι.Τελικά, η απόφασή του Τούρκου παραγωγού να παρατείνει το παιχνίδι, μάλλον έφερε τεράστια ζημιά, αντί για κέρδος.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Leave a Comment