Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θλίψη: Πέθανε ο μικρός Χριστόφορος που έπασχε από παιδικό όγκο εγκεφάλου

Θλίψη: Πέθανε ο μικρός Χριστόφορος που έπασχε από παιδικό όγκο εγκεφάλου

Aπό την ζωή «έφυγε»ο μικρός Χριστόφορος Κωνσταντόπουλοςπου συγκλόνισε το πανελλήνιο μετά από μάχη 21 μηνών με μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου, το «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G).

Συγκεκριμένα, ύστερα από μάχη 21 μηνών και μία εξειδικευμένη θεραπεία στο Μεξικό, ο μικρός Χριστόφορος, το αγόρι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την περιπέτεια της Υγείας του, έφυγε από τη ζωή.

Ο μικρός Χριστόφορος που είχε ταξιδέψει στο Μεξικό για να ακολουθήσει μία εξειδικευμένη θεραπεία, δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στην λύπη της οικογένειά του καθώς και χιλιάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε μέσω των social media ο θείος του μικρού αγοριού, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου ανιψιέ, τώρα θα μπορείς να παίζεις ξέγνοιαστος εκεί ψηλά. Μας δίδαξες όλους εδώ κ 21 μήνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη, τα έβαλες με τα θηρία κ έγινες σύμβολο κ έμπνευση ζωής. Θα είμαι πάντα περήφανος για σένα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους στηρίξατε την

οικογένεια μου κ τον αδιάκοπο αγώνα μας όλο αυτό το διάστημα».

Leave a Comment