Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Την ψαχνει ολη η Ελλαδα - 23χρονη έγκυος με 3 ανήλικα παιδια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κυψέλη

Την ψαχνει ολη η Ελλαδα - 23χρονη έγκυος με 3 ανήλικα παιδια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κυψέλη

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία της οικογένειας της 23χρονης κοπέλας από την Κυψέλη, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Η Φωτεινή Μπακογιώργου, μάνα τριών παιδιών ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων, όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», που έχει σημάνει για τη μάνα, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέρει ότι υπήρξαν

0000

καταγγελίες για κακοποίησή της. Η ίδια εκφράζει την ανησυχία της γι’ αυτή την εξαφάνιση, λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας σχετικά.

«Μετά την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την

εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους».

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έφτασαν

σοβαρές καταγγελίες από τη γειτονιά της αγνοούμενης. Παρά την κινητοποίηση, δε βρέθηκε ένα ίχνος της Φωτεινής.

Η αγνοούμενη έχει

ύψος 1.70, κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Leave a Comment