Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θοδωρής Αθερίδης - Κάνω ανοιχτή πρόταση να συμπεριληφθεί η Σοφία Μπεκατώρου στο ευρωψηφοδέλτιο

Θοδωρής Αθερίδης - Κάνω ανοιχτή πρόταση να συμπεριληφθεί η Σοφία Μπεκατώρου στο ευρωψηφοδέλτιο

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμός στο Instagram. Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Σοφία Μπεκατώρου. Με αυτή την κίνηση λοιπόν κάνει ανοιχτή πρόταση στον κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη να συμπεριληφθεί η αθλήτρια στο

0000

ευρωψηφοδέλτιο.

Ύστερα από την καταγγελία της κ. Μπεκατώρου για την σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη, ξεκίνησε το ελληνικό κίνημα #MeToo. Όπου πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης και εργασιακού εκφοβισμού, βγαίνουν δημόσια και λένε τη δική τους αλήθεια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης με μια ανάρτησή του στο Instagram τοποθετείται δημόσια

Ο Έλληνας ηθοποιός με την ανάρτησή του αναφέρεται στη γυναίκα που ξεκίνησε ουσιαστικά το κίνημα αυτό στην Ελλάδα, αποκαλώντας τη «φυσική ηγέτιδα του metoo στη χώρα μας». Μάλιστα, κάνει ανοιχτή πρόταση προς τον κύριο Παπαδημούλη, να συμπεριληφθεί η Ολυμπιονίκης στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σοφία Μπεκατώρου

«Η φυσική ηγέτιδα του metoo στην χώρα μας Σοφια Μπεκατώρου, που άνοιξε τον δρόμο με την τολμηρή της κίνηση κι επιτέλους ακολούθησαν κι οι

υπόλοιπες γυναίκες στις αποκαλύψεις – αρχικά από τον χώρο του Πολιτισμού κι ελπίζω ν’ απλωθεί σ όλους τους εργασιακούς χώρους -, θα μπορούσε να ενσωματωθεί ως Ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές κατά την γνώμη μου.

Γιατί πέραν της προσωπικής βλάβης που υπέστη είναι συγκροτημένη επιστήμονας ψυχολόγος, κι ειδικά θα μπορούσε να καθοδηγήσει ως εμβληματικό πρόσωπο ολόκληρη την Ευρώπη ως προς την νομοθεσία κατά της έκφυλης βίας. Ανοιχτή πρόταση κάνω από δω προς τον κύριο Παπαδημούλη που ξέρω πως ηγείται στο ευρωκοινοβούλιο του θέματος, για να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο ένα πρόσωπο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ακτινοβολίας σαν την Σοφία Μπεκατώρου.

Ας αποφασίσουμε να κάνουμε ως κοινωνία πια τις σωστές κινήσεις! #metoo», έγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Leave a Comment