Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θρήνος για τον 15χρονο Ντίνο που έφυγε ξαφνικά – Με κρατάει ζωντανή ότι η καρδιά του θα χτυπάει λέει η μάνα του (video)

Θρήνος για τον 15χρονο Ντίνο που έφυγε ξαφνικά – Με κρατάει ζωντανή ότι η καρδιά του θα χτυπάει λέει η μάνα του (video)

Τα όνειρα του 15χρονου Ντίνου «έσβησαν» ξαφνικά όταν ο νεαρός «γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι και οι συγγενείς του, έχασε τη ζωή του χτυπημένος απόοξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομηνιγγίτιδα.

Ο 15χρονος μέσα σε μια εβδομάδα, κατέληξε στο νοσοκομείο. «Όλα ξεκίνησαν από έναν απλό πυρετό και το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε τέτοια εποχή ο

0000

covid. Κάναμε μοριακό τεστ, ήταν αρνητικό και στη συνέχεια πήγαμε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Από εκεί καταλήξαμε στο νοσοκομείο της Πάτρας. Ήταν πάρα πολύ σπάνια περίπτωση, όπως μας είπε ο γιατρός, ήταν ”λαχείο”. Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα» περιγράφει η μάνα του.

ntinos 5

Μέσα στον πόνο και την θλίψη τους όμως οι γονείς του αδικοχαμένου Ντίνου αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν ζωή σε εφτά

ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μεταμόσχευση. «Αυτό μας κρατάει στη ζωή. Κάπου χτυπάει η καρδιά του, ο πνεύμονάς του ανασαίνει» περιέγραψε η χαροκαμένη μάνα. «Eίμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν με την απόφασή μας να δωρίσουμε τα όργανά του. Ήταν ένα γενναιόδωρο παιδί, και ότι και να του ζητούσες, δε έλεγε ποτέ όχι» πρόσθεσε.

ntinos 1ntinos 2ntinos 4

Leave a Comment