Ψυχαγωγία Ενημέρωση

To GNTM επιστρέφει - Δείτε όλα όσα έγιναν στην πρώτη οντισιόν της Αθήνας [βίντεο]

To GNTM επιστρέφει - Δείτε όλα όσα έγιναν στην πρώτη οντισιόν της Αθήνας [βίντεο]

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν, το GNTM θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας το φθινόπωρο.

Χιλιάδες είναι οι κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή θέλοντας να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του GNTM Βίκυ Καγιά, φροντίζει να μας ενημερώνει σε ποιο στάδιο βρίσκονται, καθώς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τόσο από τα γυρίσματα των οντισιόν, όσο και από αυτά της επόμενης φάσης, δηλαδή του bootcamp.

Δείτε μερικές από τις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο GNTM

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου, «τρύπωσαν» στα γυρίσματα της πρώτης οντισιόν του GNTM, και συνομίλησε με πολλές κοπέλες που πήγαν να περάσουν από κάστιγνκ, με σκοπό να δουλέψουν στον χώρο του μόντελινγκ. Τα κορίτσια, λίγο πριν μπουν συμπληρώνουν ένα μικρό βιογραφικό πριν μπουν στην αίθουσα με τους κριτές.

Οπως θα δούμε και στο βίντεο, για άλλη μια φορά, κάθε μία από τις εντυπωσιακές κοπέλες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, πρεσβεύει κι έναν διαφορετικό τύπο ομορφιάς.

Leave a Comment