Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Το Καφέ της Χαράς»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς -Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 η μεγάλη πρεμιέρα

«Το Καφέ της Χαράς»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς -Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 η μεγάλη πρεμιέρα

Τα neon φώτα του ολοκαίνουριου «Καφέ της Χαράς» άναψαν και μαζί τους ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

Εκεί στον ΑΝΤ1 κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την πολυδιαφημισμένη επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Εκτός από τον ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, από όπου «ψαρέψαμε» και το πρόσωπο του νέου, παπά στο Κολοκοτρωνίτσι, από το κανάλι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο, πρώτο teaser για τη σειρά.

Βίντεο: Το teaser για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

Η χαρακτηριστική μουσική, που όπως μάθαμε είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς (προφεσόρου στα σατιρικά κομμάτια), εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς».

Μικρό το teaser και διόλου αποκαλυπτικό για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να μας δώσει μια πολύ σημαντική πληροφορία. Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Το Καφέ της Χαράς» στα γενέθλια του ΑΝΤ1

Δειτε το βιντεο

0000

Η ημέρα δεν επέλεγη τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πρόθεσή του να ετοιμάσει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», όλοι μιλούσαν για ένα επετειακό γεγονός που θα συνέπεφτε με τα 30 χρόνια λειτουργία του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» έρχεται να γιορτάσει την... επέτειο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Leave a Comment