Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το «La Casa De Papel» επιστρέφει -Το νέο τρέιλερ πριν την μεγάλη πρεμιέρα με τον «Ελ Προφεσόρ» να απειλεί [βίντεο]

Το «La Casa De Papel» επιστρέφει -Το νέο τρέιλερ πριν την μεγάλη πρεμιέρα με τον «Ελ Προφεσόρ» να απειλεί [βίντεο]

Τα μέλη της πιο διάσημης συμμορίας του La Casa De Papel δεν είχαν σκοπό να επιστρέψουν, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Μπορεί το Game Of Thrones να έριξε αυλαία, αφήνοντας πικρία σε μεγάλη μερίδα των φανατικών της αμερικανικής σειράς, το ισπανικό φαινόμενο του Netflix όμως, το La Casa De Papel επιστρέφει στις 19 Ιουλίου και εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο ανυπομονούν.

Σήμερα κυκλοφόρησε στα social media του Netflix ένα νέο teaser-trailer για τη σειρά. Πρωταγωνιστής του ο «Ελ Προφεσόρ», ο διάσημος καθηγητής της συμμορίας του La Casa De Papel. «Οσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά» λέει ο πρωταγωνιστής της ισπανικής σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:

Το συλλογικό τρέιλερ του La Casa De Papel

Το netflix είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές μόνο ημέρες ένα βίντεο, στο οποίο διάσημοι ντετέκτιβ άλλων σειρών του καλούνται να εντοπίσουν τα μέλη της συμμορίας του La Casa De Papel.

Το επίσημο χορταστικό τρέιλερ για την τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, όπου και ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα είναι η σειρά διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

Leave a Comment