Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το μήνυμα που έλαβε η Αντελίνα Βαρθακούρη στο Instagram και τη συγκίνησε: «Πόσο αδύναμοι γινόμαστε...»

Το μήνυμα που έλαβε η Αντελίνα Βαρθακούρη στο Instagram και τη συγκίνησε: «Πόσο αδύναμοι γινόμαστε...»

Μια πολύ προσωπική της στιγμή θέλησε να μοιραστεί στα social media, η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αφορμή για αυτό, ήταν ένα μήνυμα που έλαβε στο Instagram από μία μητέρα, η οποία βρισκόταν στο ίδιο νοσοκομείο και συνάντησε την Αντελίνα Βαρθακούρη, όταν πήγε να γεννήσει το ένα από τα δύο της παιδιά, τη μικρή Λιόνα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε τα περιστατικά με τα παιδιά της που την έκαναν να λυγίσει, θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη γέννησή της κόρης της και θέλησε να τις μοιραστεί, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Ψάχνοντας τα μηνύματα μου σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε αυτό και ειλικρινά αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη. Ειναι από αυτά τα μαγικά, τα καλά που έχουν τα social media. Πολλές φορές λες ιστορίες και θυμάσαι υπέροχους, σημαντικούς ανθρώπους και λες άραγε τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος;και τα φέρνει έτσι η ζωή που μετά απο χρόνια σε βρίσκει.

Μαράκι μου γλυκό πόσο σ’ ευχαριστώ που μου έστειλεςπόσο με συγκίνησεςτι μου θύμησες

0000

Μπροστά στο παιδί μας η κάθε μάνα αλλά και ο κάθε πατέρας πόσο αδύναμοι γινόμαστε και πόσο ανήμποροι αισθανόμαστεπως η προσευχή και ο Θεός αποκτά άλλη σημασία και πως αντιλαμβανόμαστε μέσα σε μια στιγμή τα πιο σημαντικά της ζωήςτην ίδια τη ζωή.

Θυμάμαι σαν χθες όλες τις μανούλες που ήμασταν στις θερμοκοιτίδεςόλες με την αγωνία μας αλλά όλες να δίνουμε δύναμη η μία στην άλλη. Πόσες ώρες πέρασα εκεί Θεέ μου, πόσες σκέψεις, πόση αγωνία, πόσα δάκρυα αλλά και πόση αγάπη, τεράστια, ατελείωτη αγάπη και πίστηαυτά είναι τα φάρμακα για κάθε ψυχήη αγάπη και η πίστη.

Το Λιονάκι μου κι εγώ στέλνουμε τεράστια αγάπη και πελωωώρια αγκαλιά σε κάθε μανούλα που τώρα περνάει δύσκολα με το μικρό της και σε κάθε αγγελουδάκι που δίνει τώρα την δική του μάχηόλα θα πάνε τέλειανα έχετε πίστη και αγάπη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΤΟ 2020 ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!❤️

Επίσης ένα τεράστιο μπράβο σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων που δίνει μάχες κάθε μέρα για τα αγγελούδια μας. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!».

Leave a Comment