Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το Netflix ψάχνει να προσλάβει θεατές για να τους πληρώνει να βλέπουν σειρές

Το Netflix ψάχνει να προσλάβει θεατές για να τους πληρώνει να βλέπουν σειρές

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να είστε σκεπασμένοι με μια κουβέρτα στον καναπέ σας και να βλέπετε διαρκώς Netflix δίχως να αισθάνεστε απολύτως καμία ενοχή;

Στην πραγματικότητα, φανταστείτε να πληρώνεστε κιόλας για να το κάνετε αυτό. Ο γίγαντας του streaming, προσλαμβάνει άτομα προκειμένου να «χτενίσουν» την βιβλιοθήκη των περιεχομένων τους, και ειδικότερα τις αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα που φαίνεται να πέφτουν κάθε εβδομάδα. Ή αν το θέλετε αλλιώς, θα είστε ένα επαγγελματίας θεατής.

Με βάση το Esquire, έχει ανοίξει μια νέα θέση εργασίας η οποία δημοσιεύθηκε από το Netflix και ζητάει επίσημα έναν αναλυτή του αρχικού περιεχομένου, του οποίου οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν την δυνατότητα «παρακολούθησης, έρευνας, βαθμολόγησης και ανάλυσης για ταινίες και τηλεοπτικά περιεχόμενα».

Η θέση έχει κατέβει από τότε και δεν υπάρχουν πιο πολλές πληροφορίες αναφορικά με το μισθό, ωστόσο ευελπιστούμε να υπάρχει επαρκής προϋπολογισμός ούτως ώστε να συμπεριλάβει τα αναπόφευκτα έξοδα για ποπ κορν και σνακ.

Το μόνο προσόν το οποίο απαιτείται είναι μια αξιοπρεπή γνώση για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, γενικότερα και μια αστείρευτη δυνατότητα να μπορείς να συνοψίζεις οτιδήποτε έχεις δει.

Και με το Netflix να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 700 σόου κατά τη διάρκεια του 2018, σίγουρα οι ώρες τις οποίες θα περάσετε στον καναπέ δε θα είναι και λίγες.

Leave a Comment