Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το πρώτο σχόλιο της πλευράς Μποτρίνι για το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου

Το πρώτο σχόλιο της πλευράς Μποτρίνι για το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου

Ικανοποίηση φέρνει στον Εκτορα Μποτρίνι η ιατροδικαστική έκθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον 19χρονο σπουδαστή ο οποίος είχε καταγγείλει ότι τον βασάνιζαν στο εστιατόριο του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα.

Οπως είπε ο δικηγόρος του Εκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star, «δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής».

Τι έδειξε η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση ο σπουδαστής που εργαζόταν στο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από

ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου,τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Επιστρατεύεται και δεύτερος ιατροδικαστής

Την ίδια ώρα, όπως μεταδόθηκε η οικογένεια μέσω των δικηγόρων της έχει ορίσει και δεύτερο ιατροδικαστή προκειμένου να ριχθεί περισσότερο φως στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε ισχυριστεί ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του Μποτρίνι του είχε ρίξει με κουτάλι καυτό λάδι στο χέρι, ενώ επίσης ότι τον είχε κάψει και με μαγειρική σπάτουλα.

Leave a Comment