Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το τραγικό στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Στικούδη: Επιασε το φόρεμα με καρφίτσες και πήγε σε βάφτιση

Το τραγικό στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Στικούδη: Επιασε το φόρεμα με καρφίτσες και πήγε σε βάφτιση

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου πριν από λίγες ημέρες βάφτισαν την κόρη τους και οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν πολλοί. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Στικούδη που μάλλον δεν πρόλαβε να ραφτεί και είπε όπως – όπως.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, την περασμένη εβδομάδα βάφτισε την μονάκριβη κόρη της χαρίζοντάς της το όνομα Μαρία Μελίνα, με νονούς τους επίσης ηθοποιούς Γιάννη Αϊβάζη και Μαρία Κορινθίου.

Κι όπως κάθε βάφτιση, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους αρκετές ημέρες νωρίτερα, έχοντας τον χρόνο να αποφασίσουν τι θα φορέσουν, είτε το αγόραζαν είτε το έραβαν. Φαίνεται όμως πως η Κατερίνα Στικούδη είτε δεν πρόλαβε να ραφτεί είτε είχε κάποιο ατύχημα λίγη ώρα προτού πάει στο μυστήριο της βάφτισης που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, γιατί δεν δικαιολογείται η εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Στικούδη με το υπερβολικά κοντό μπλε φόρεμα και τις καρφίτσες που διακρίνονται στο κάτω μέρος του ενδύματος

Η Κατερίνα Στικούδη με το υπερβολικά κοντό μπλε φόρεμα και τις καρφίτσες που διακρίνονται στο κάτω μέρος του ενδύματος

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το στιλιστικό ατόπημα

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ με μία εντυπωσιακή ζώνη και διάφανα πέδιλα. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά με χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα ενώ κρατούσε ένα ασημί clutch.

Η Κατερίνα Στικούδη με την νονά Μαρία Κορινθίου

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να εντυπωσίασε με το πολύ κοντό φόρεμά της – εξάλλου διαθέτει καλλίγραμμα πόδια και γυμνάζεται εντατικά – ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή, ήταν οι καρφίτσες που στερέωναν το κάτω τμήμα του φορέματός της (ήθελε άραγε να το κάνει ακόμη πιο κοντό το φόρεμα;).

Η Κατερίνα Στικούδη με κοντό μπλε φόρεμα έξω από εκκλησία

Τις ξέχασε όντως τις καρφίτσες η Κατερίνα Στικούδη;

Πραγματικά, είναι άγνωστος ο λόγος που η Κατερινα Στικούδη εμφανίστηκε έτσι σε εκδήλωση και μάλιστα σε μια βάφτιση όπου θα υπήρχαν κάμερες για να αποθανατίσουν το στιγμιότυπο. Ίσως βέβαια, να είναι και ένα νέο trend που θέλει να λανσάρει. Μόνο η ίδια ξέρει.

Φωτογραφίες: Ndp photos

Leave a Comment