Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον εδιωξαν με τις κλοτσες - Φεύγει οριστικά από το ριάλιτι ο Κατσαούνης μετα τις καταγγελίες

Τον εδιωξαν με τις κλοτσες - Φεύγει οριστικά από το ριάλιτι ο Κατσαούνης μετα τις καταγγελίες

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κατσαούνης;

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Γιώργο Κατσαούνη, έπειτα από μήνυση που έχει υποβληθεί σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Μετά το σάλο που ξέσπασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως

0000

παίρνει το δρόμο για την Ελλάδα, με τον παίκτη του Survivor 5 να απαντά στην καταγγελία της 16χρονης κοπέλας για παρενόχληση μέσω της δικηγόρου του, επικοινωνώντας μάλιστα μαζί της.

«Ο πελάτης μου δε προέβη σε κάποια πρόταση ή χειρονομία προς τη 16χρονη. Δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό», σημείωσε η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Κατσαούνη.

Η επικοινωνία του Κατσαούνη με Ελλάδα μετά τον σάλο

Μιλώντας στο GRTimes.gr, η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού παίκτη ριάλιτι, περιγράφει όσα ισχυρίζεται ο εντολέας της και απαντά στα όσα του καταλογίζει στη μήνυσή της η 16χρονη κοπέλα, λέγοντας ότι «επικοινώνησα με τον πελάτη μου και

αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη».

Η κ. Αγγελακοπούλου επιβεβαιώνει πως οι δυο τους συναντήθηκαν αλλά τονίζει ότι «η συνάντηση όντως έλαβε χώρα, αλλά δε έγιναν όσα καταγγέλλονται. Ο εντολέας μου, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας της πόλεως, περίπου στις 12:30 τη νύχτα. Εκεί, ήταν μία παρέα παιδιών, η οποία χρονομετρούσε την προπόνησή του. Σε αυτή, βρίσκονταν και η μηνύτρια».

Σύμφωνα με όσα λέει η συνήγορος υπεράσπισης, ο παίκτης ριάλιτι ζήτησε από την παρέα των παιδιών να τον «πατήσουν» και «εκείνη που προσφέρθηκε, ήταν η μηνύτρια». Στη συνέχεια, περιγράφει ότι «πήγαν λίγο πιο εκεί, σε ένα παγκάκι. Εκείνη, όπως του ασκούσε τις πιέσεις στο

στέρνο, τον αγκάλιασε. Αυτός σηκώθηκε γιατί δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ενώ η ίδια παρέμεινε πάνω του. Έτσι, αυτός τη μετέφερε στην παρέα της. Όλα τα παιδιά είδαν το περιστατικό και δε ήταν κάτι μη αποδεκτό».

Κατόπιν, η συνήγορος σημειώνει ότι «η κοπέλα έφυγε, ενώ ο εντολέας μου παρέμεινε στο σημείο. Στο μεταξύ, δε της έκανε καμία πρόταση, καμία χειρονομία και γενικότερα δε έδειξε κάτι μη αποδεκτό».

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη καταγγέλλει τον παίκτη ριάλιτι και τον κατονομάζει στη μήνυσή της, ότι μετά από νυχτερινή διασκέδαση, την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς της ενώ της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ αλλά η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Leave a Comment