Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον έσβησε από τον χάρτη με 6 λέξεις - Η ατάκα του Γιάννη Πάριου που έβαλε τον Βαλάντη στη θέση του

Τον έσβησε από τον χάρτη με 6 λέξεις - Η ατάκα του Γιάννη Πάριου που έβαλε τον Βαλάντη στη θέση του

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης είναι φέτος στο Survivor και με αφορμή ένα καυγά που είχε όλοι θυμήθηκαν το περιστατικό με τον Πάριο.

Πριν από περίπου μια δεκαετία ο Βαλάντης, ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, άνοιγε μια αχρείαστη κόντρα με τον Γιάννη Πάριο, η οποία τελικά του γύρισε μπούμερανγκ.

Τις τελευταίες ηημέρες το όνομα του

0000

Βαλάντη απασχολεί αρκετά τα σοσιαλ μεδια. Η συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor έχει κάνει τον κόσμο να ασχολείται ξανά μαζί του, όχι για κάποιο τραγούδι του, αλλά για τους τσακωμούς τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Βαλάντης απασχολεί τα μέσα περισσότερο για όσα λέει, παρά για όσα τραγουδάει. Κάτι τέτοιο είχε κάνει και πριν

κάποια χρόνια στο μακρινό 2012, όταν άνοιξε μια αχρείαστη κόντρα με τον Γιάννη Πάριο, τη Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Βαλάντης: Μετά τα 50 σου, μπορείς να αασχοληθείς με κάτι άλλο

Ο ασυγκράτητος Βαλάντης είχε πει τότε σε συνέντευξή του πως «εγώ δε θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Δεν θα έβλεπα πια τον Γιάννη Πάριο. Τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο πακέτο. Ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη θα παρακολουθούσα. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 50 σου, μπορείς να

ασχοληθείς με κάτι άλλο».

Αυτές οι δηλώσεις του Βαλάντη πήραν έκταση με αρκετές εκπομπές να τον καλούν να τις σχολιάσει κι εντέλει να μη μπορεί να το μαζέψει με τίποτα. Το Twitter δε ήταν ακόμη στην ακμή του, προκειμένου ο κόσμος να πάρει θέση, αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως θα «έβραζε», αν αυτό γινόταν σήμερα.

Λίγες ηημέρες αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Γιάννη Πάριο στο σπίτι του, για μια συνέντευξη στο Πρωινό του MEGA, όπου και τον ρώτησε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του συναδέλφου του. Την κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, ο σπουδαίος ερμηνευτής δε δίστασε να «πετσοκόψει» τον Βαλάντη με μία ατάκα του (μετά το 11:00 στο βίντεακι).

«Επειδή καταλαβαίνω για ποιον λες. Φοβάμαι ότι άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Τώρα έφυγα εγώ πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας είναι ικανός να

το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχνουμε για να πάμε μπροστά. Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή».

Leave a Comment