Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον σκότωσε ο ιός που πολεμούσε! – Θρήνος για το θάνατο 42χρονου πνευμονολόγου από κορονοϊό

Τον σκότωσε ο ιός που πολεμούσε! – Θρήνος για το θάνατο 42χρονου πνευμονολόγου από κορονοϊό

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στα Social Media οι συνάδελφοί του, ο 42χρονος πνευμονολόγος που ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κόλλησε τον φονικό ιό από ασθενή του.

0000

Ήταν από τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον νέο κορονοϊό και μάλιστα είχε ανεβάσει πριν από λίγο καιρό και σχετικό κείμενο στο facebook.

“Δεν έχει να κάνει με τη μάσκα φίλε μου ” ξεκινούσε το κείμενό του

“Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, δεν είναι σενάριο στο Netflix, δεν είναι κοινοποίηση, δεν είναι like, δεν ειναι καρδούλα. Ξεκόλλα λοιπόν και άσε την Ιατρική στην ησυχία της” κατέληγε, απευθυνόμενος σε συνωμοσιολόγους, αρνητές μάσκας κτλ

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων, “εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και δίνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του”

Παράλληλα ο Σύλλογος, με αφορμή το θάνατο του γιατρού που ήταν πνευμονολόγος στον Πειραιά, επισημαίνει ότι “Σε αυτόν τον πόλεμο δεν

περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς!! Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο!!”

Leave a Comment