Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Του έσκασε την γκλίτσα στο κεφαλι με δυναμη - 76χρονος καπετανιος έστειλε πακέτο στην αστυνομία επίδοξο κλέφτη

Του έσκασε την γκλίτσα στο κεφαλι με δυναμη - 76χρονος καπετανιος έστειλε πακέτο στην αστυνομία επίδοξο κλέφτη

«Μίλησε» η γκλίτσα: Ένας ηλικιωμένος άνδρας, με τη χρήση γκλίτσας πλάκωσε έναν επίδοξο ληστή – «Έπεσε μπουνίδι φοβερό», ήταν τα λόγια του ηλικιωμένου άνδρα.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Ο επίδοξος κλέφτης βρήκε τον μάστορά του από τον 76χρονο πρώην καπετάνιο. Αυτό, διότι ο

0000

τελευταίος τον πλάκωσε στο ξύλο. Λάθος άνθρωπο επέλεξε να βάλει ως στόχο ένας επίδοξος κλέφτης. Αυτό, διότι χωρίς υπερβολή τον πλάκωσε στο ξύλο και τον έτρεψε σε φυγή.

γκλίτσα

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί ένας 76χρονος πρώην ναυτικός. Ο Νίκος Κατσακούλας λοιπόν είδε τον νεαρό να πλησιάζει στην πόρτα και να του ζητάει να μπει μέσα για να του δείξει κάτι φυλλάδια με έναν διαγωνισμό, όμως αυτός δεν του επέτρεψε.

Όταν κατάλαβε τι θα γινόταν πήρε την

γκλίτσα που είχε δίπλα του και ξεκίνησε η πάλη που περιελάβανε κλωτσιές, μπουνιές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Μίλησε» η γκλίτσα: «Έπεσε μπουνίδι φοβερό»

«Πήρα την γκλίτσα και του την κοπανάω, αλλά δεν τον πήρε καλά», είπε στην κάμερα του Star και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Έπεσε μπουνίδι φοβερό. Καλό ξύλο. Σε μία δόση έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με χτύπησε. Άρπαξα μία στο

πρόσωπο, ήταν και καλή. Με έριξε στην γωνία».

«Μίλησε» η γκλίτσα: Η αντίδραση του επίδοξου κλέφτη

Ο επίδοξος κλέφτης, βλέποντας την αντίσταση του ηλικιωμένου τράπηκε σε φυγή, με άδεια χέρια. Ο 76χρονος πήγε στην

αστυνομία που του έδειξαν video με τον δράστη, ο οποίος αποδείχθηκε πως έχει ως σχέδιο να μπαίνει στα καταστήματα με πρόσχημα τα φυλλάδια και να κλέβει ηλεκτρικές συσκευές.

Leave a Comment