Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Του πήραν δώρο γενεθλίων μια BMW και την πέταξε στο ποτάμι γιατί ήθελε... Jaguar [βίντεο]

Του πήραν δώρο γενεθλίων μια BMW και την πέταξε στο ποτάμι γιατί ήθελε... Jaguar [βίντεο]

Το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του, μια BMW, που του έκαναν δώρο οι γονείς του για τα γενέθλιά του, πέταξε μέσα στο ποτάμι ένας Ινδός, μόνο και μόνο επειδή τους είχε ζητήσει μια Jaguar.

Ο νεαρός, γνωστός μόνο ως Ακάς, από την πόλη Χαριάνα της βόρειας Ινδίας, έλαβε δώρο από τους γονείς του μια BMW M3 και φυσικά ανυπομονούσαν να δουν την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ο Ινδός οδήγησε την BMW  στην άκρη του ποταμού και την έριξε μέσα για να διαμαρτυρηθεί για το αυτοκίνητο που του πήραν οι γονείς του

Ο Ινδός οδήγησε την BMW στην άκρη του ποταμού και την έριξε μέσα για να διαμαρτυρηθεί για το αυτοκίνητο που του πήραν οι γονείς του

Έριξε την ολοκαίνουρια BMW στο ποτάμι αλλά το μετάνιωσε

Αντ’ αυτού όμως, ο νεαρός άνδρας, σε μια πράξη διαμαρτυρίας για το αυτοκίνητο που δεν ήθελε, έριξε το ολοκαίνουριο λευκό αυτοκίνητο μέσα στο

ποτάμι και μετά μετανιωμένος προσπάθησε να το σώσει μαζί με άλλους οδηγούς. Η BMW κοστίζει περίπου 3,5 εκατομμύρια ρουπίες στην Ινδία, ενώ οι Jaguars είναι πιο ακριβές, κοστίζοντας περίπου πέντε εκατομμύρια ρουπίες.

Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο να επιπλέει στο ποταμό στο βόρειο ινδικό κράτος προτού κολλήσει σε παρακείμενη βλάστηση. Ο Ακάς που πιστεύεται ότι είναι γιος ενός ντόπιου γαιοκτήμονα, μετάνιωσε σύντομα για την πράξη του και μπήκε στο ποτάμι στην προσπάθειά του να σώσει την BMW με την βοήθεια άλλων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Να σημειωθεί πως η Ινδία είναι μία από τις χώρες που έχει εκατομμύρια φτωχούς κατοίκους, με πολλούς να αναγκάζονται να ζουν ακόμη και με 50 λεπτά την ημέρα.

Leave a Comment