Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τραγωδία στο Κερατσίνι - Καλό ταξίδι Νίκο Αλέξη Ιωάννα – Θρήνος για τα τρία νέα παιδιά

Τραγωδία στο Κερατσίνι - Καλό ταξίδι Νίκο Αλέξη Ιωάννα – Θρήνος για τα τρία νέα παιδιά

Τραγωδία στο Κερατσίνι: «Καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα» – Θρήνος για τα τρία νέα παιδιά

Συγκλονισμένο τοΚερατσίνιαπό τοτροχαίο δυστύχηματης Κυριακής στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποιμε την τέταρτη της παρέας να τραυματίζεται ελαφρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το

0000

αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους που είχε κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά έφυγε από το δρόμο στο ύψος του αριθμού 98 της λεωφόρου Σχιστού.

Το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους έπεσε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέραμε την σύγκρουση να είναι τόσο δυνατή ώστε να ξηλώνεται ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαννεκροίτρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών,

τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείομε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νεαρή πού ήταν συνοδηγός γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Φίλοι των τριών νέων επέλεξαν να αποχαιρετίσουν τους τρεις νέους γράφοντας σε μια μπαριέρα τη φράση «καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα»με άλλους να αφήνουν στο σημείο του δυστυχήματος μπουκέτα με λουλούδια.

Από την πλευρά της η Τροχαία εξετάζει όλα τα σενάρια για το πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα διαδραματίσουν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.

Leave a Comment