Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Τρελή» πορεία οχήματος στο κέντρο του Ναυπλίου - Δύο τραυματίες, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

«Τρελή» πορεία οχήματος στο κέντρο του Ναυπλίου - Δύο τραυματίες, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Απίστευτο τροχαίο ατύχημά σημειώθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στις 4:30 περίπου στην οδό Άργους με ένα αυτοκίνητο να κάνει τρελή πορεία και να συγκρούεται διαδοχικά με τουλάχιστον τρια αυτοκίνητα.


Το χάρο με τα μάτια τους είδαν όσοι οδηγοί κινούνταν εκείνη την στιγμή στην οδό Άργους στην είσοδο του Ναυπλίου καθώς ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα και συνοδηγό ακόμα μια γυναίκα, ξεκίνησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς να κόβει καθόλου παρά τις συγκρούσεις που προκαλούσε.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα, ο κόσμος τρομοκρατημένος από τους κρότους των συγκρούσεων πετάχτηκε από τα σπίτια του ενώ ειναι πραγματικά θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς από όλες αυτές τις σφοδρότατες συγκρούσεις.

Η οδός Άργους παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, από την αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Leave a Comment