Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τρίκαλα - Σήμερα η κηδεία της 16χρονης - Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για το ραντεβού τους

Τρίκαλα - Σήμερα η κηδεία της 16χρονης - Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για το ραντεβού τους

Εν αναμονή του πορίσματος της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διεξαχθείσήμερα στη Λάρισα, και με την ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη για τα ακριβή γεγονότα της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη, συνεχίζεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης.

Μάλιστα, σήμερα, στις 18:30 μ.μ., εκ τουΙερούΝαού Αγίου Αθανασίου Μπάραςθα πραγματοποιηθεί η

0000

κηδεία της άτυχηςΜαρία Χυσένι, που βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη στον λόφο του Προφήτη Ηλία, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr.

Θρίλερ στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης: "Δεν ανέβηκε μόνη ...

Με βάσηνεότερες εξελίξεις, συνεργάτης του συνήγορου της οικογένειαςεπιβεβαίωσε ότι ένας αστυνομικός παραδέχεται πως συναντήθηκε με τη16χρονη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι μετά τησυνάντηση γύρισε την κοπέλα πίσω. Μάλισταο αστυνομικός φέρεται να είχε έρθει από την Αθήνα.

Ο 26χρονος άνδρας κατέθεσε πως, όταν

αποχώρησε από το σημείο της συνάντησης, η 16χρονη ήταν καλά και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανησυχίας. Όπως είπε, τον θάνατό της πληροφορήθηκε την επόμενη ημέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλαη αδελφή της 16χρονης κατέθεσε ότιτο βράδυ της Τρίτηςη έφηβη είχε ραντεβού με τον 26χρονο στην

πλατεία των Τρικάλων. Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αυτοκίνητότου και να κατευθύνεται μόνη προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε

νεκρή.

Leave a Comment