Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τροχαίο στην Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση με τα δύο νεκρά ξαδέλφια

Τροχαίο στην Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση με τα δύο νεκρά ξαδέλφια

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στέρησε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 20 και 21 ετών.

Βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open δείχνει την πορεία την πορεία του ΙΧ λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση. Στο βίντεο το ΙΧ φαίνεται να διασχίσει τον δρόμο στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Ετρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 120 χλμ. Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου και εκτός από τα δύο νεκρά ξαδέλφια, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ένας ακόμη νέος.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κηφισιά

0000

Οπως προαναφέρθηκε το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά. Δύο οχήματα, στο καθένα από τα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα, κινούνταν με διαφορετική κατεύθυνση στον εν λόγω δρόμο. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, το ένα από τα δύο οχήματα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το άλλο. Από το ένα όχημα βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα παιδιά, ενώ στο άλλο τραγικό θάνατο βρήκαν τα δύο ξαδέλφια.

Τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο της Κηφισιάς μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο τραυματισμένος συνοδηγός του εντός ΙΧ

.

Leave a Comment