Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τρύφωνας Σαμαράς 20 χρόνια πριν - Όταν έκανε πασαρέλα όλο νάζι και τσαχπινιά

Τρύφωνας Σαμαράς 20 χρόνια πριν - Όταν έκανε πασαρέλα όλο νάζι και τσαχπινιά

ΟΒασίλειος Κωστέτσοςδημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο από τις φορές που ο συνεργάτης και φίλος του,Τρύφωνας Σαμαράς, έκανε guest εμφανίσεις στα shows του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν

0000

δύο από τα πρόσωπα που απασχόλησαν έντονα τη χρυσή δεκαετία των 90s στην Ελλάδα. Έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του μόντελινγκ και μέσα από τους λογαριασμούς στο Instagramσυχνά κάνουν αναδρομές στο παρελθόνκαι σε αξέχαστες στιγμές του ελληνικού lifestyle.

Αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο από τιςguest εμφανίσεις του hairstylist Τρύφωνα Σαμαράστις πασαρέλες του, πάνω από

20 χρόνια πριν.

«Και ένα μικρό αφιέρωμα στον προσωπικό και αγαπημένο μου “αδελφό” & συνεργάτη Τρύφωνα Σαμαρά και στις υπέρ-πρωτοπόρες guest stars εμφανίσεις του στα υπερπαραγωγή fashion shows μου που έχουν γράψει και μείνει στην ιστορία! Γι’ αυτό το έχω ξαναπεί στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα!» έγραψε ο

Κωστέτσος.

«Τα ντοκουμέντα αυτά είναι όμορφο να τα βλέπουν οι καινούργιες γενιέςνα μαθαίνουν ποιοι παρουσίαζαν το «αύριο» σε μια Ελλάδα ανύπαρκτης μόδας & αισθητικής του χθες Σεβασμός λοιπόν!» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, πλέκοντας το εγκώμιο του πολύ καλού του φίλου και συνεργάτη, Τρύφωνα Σαμαρά.

Leave a Comment