Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Viral βίντεο: Κολύμπησε σε στιλ πεταλούδα στον πάγκο της κουζίνας -Σαν ψάρι [βίντεο]

Viral βίντεο: Κολύμπησε σε στιλ πεταλούδα στον πάγκο της κουζίνας -Σαν ψάρι [βίντεο]

Μια πισίνα μπορεί να φαίνεται απόλυτη ανάγκη για όσους λατρεύουν τις βουτιές. Η πρώην ολυμπιονίκης κολύμβησης Σάρον Ντέιβις, όμως κατάφερε να κολυμπήσει και να κάνει πολλές βουτιές, έστω και μεταφορικά, από τον πάγκο της κουζίνας της.

0000

57χρονη αθλήτρια ξάφνιασε και εντυπωσίασε τους οπαδούς της στο Twitter ποστάροντας ένα βίντεο που την δείχνει την ώρα της δράσης. Φορώντας ένα μαγιό, γυαλιά και σκουφάκι κολύμβησης και χάρη στην εξαιρετική φυσική της κατάσταση, κατάφερε να κάνει ελεύθερο, πρόσθιο αλλά και πεταλούδα επάνω στον πάγκο της κουζίνας της, παραμένοντας σε οριζόντια θέση.

Όταν οι οπαδοί της αναρωτήθηκαν εάν κάποιος της κρατούσε τα πόδια, η πρώην ολυμπιονίκης, η οποία κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 και δύο χρυσά μετάλλια στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 1978, εξήγησε πως ο 13χρονος γιος της Φίνλεϊ ήταν αυτός που τις κρατούσε τους αστραγάλους.

Τρελάθηκαν οι οπαδοί της με την δύναμή της

Η Ντέιβις ερωτηθείσα εάν ήταν απαραίτητα τα γυαλιά και το σκουφάκι κολύμβησης, απάντησε: «Κολύμβηση εικονικής πραγματικότητας φυσικά!». Άλλοι θαύμασαν την δύναμη και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της προκειμένου να μπορέσει να κάνει αυτές τις ασκήσεις επάνω στον πάγκο της κουζίνας. Η πρώην αθλήτρια ολυμπιακών αγώνων, Μέριλιν Οκόρο, που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του Πεκίνου το 2008, είπε: «Καταπληκτικό! Δεν ξέρω τι θαυμάζω περισσότερο – την δύναμη της πλάτης σου ή εκείνη της κουζίνας σου».

Η πρώην ολυμπιονίκης εμπνεύστηκε από την Ρωσίδα κολυμβήτρια Γιουλίγια Εφίμοβα η οποία έκανε μια παρόμοια άσκηση στο σπίτι της, αναρτώντας το σχετικό βίντεο στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Leave a Comment