Ψυχαγωγία Ενημέρωση

X-Factor: Αστραψε και βρόντηξε ο Θεοφάνους -«Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;» [βίντεο]

X-Factor: Αστραψε και βρόντηξε ο Θεοφάνους -«Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;» [βίντεο]

Ο Ιάσων Λαγουτάρης ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor, έχοντας αυτοπεποίθηση για τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο ίδιος λίγο πριν ξεκινήσει την οντισιόν του, είπε στους κριτές, ότι είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και ασχολείται τον τελευταίο χρόνο με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, ανέφερε πως δήλωσε συμμετοχή στο μουσικό talent show, αφού η καθηγήτρια φωνητικής του του είπε, ότι «το ‘χει». Ο Ιάσων επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Τώρα κι εγώ θα ζήσω».

Ο διαγωνιζόμενος δεν τα πήγε και τόσο καλά με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να του λέει πως τελικά «είναι επικίνδυνο να σου λένε οι καθηγητές σου, ότι το ‘χεις», τονίζοντάς του, πως δεν είναι έτοιμος. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Θεοφάνους, σχολιάζοντας την ερμηνεία του με έναν καυστικό τρόπο, όπως έκανε άλλωστε και στο χθεσινό επεισόδιο. «Έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;», του είπε χαρακτηριστικά. Ο κριτής αναρωτήθηκε, επίσης, αν βρέθηκε κάποιος κοντινός του άνθρωπος να του πει, ότι δεν μπορεί να πάει στο X-Factor.

Ο Ιάσων δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έφταιγε το άγχος, αλλά και ο λίγος χρόνος που ασχολείται με τη μουσική. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν για τις δυνατότητές του. Η Μελίνα Ασλανίδου τον συμβούλεψε να βρει κάτι στο οποίο είναι πολύ καλός και να το ακολουθήσει, για να μπορέσει να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του. Τελικά, μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο ήταν πολύ χαρούμενος που είδε από κοντά την Μελίνα, αφού είναι μεγάλος της φαν.

Δείτε βίντεο από την ερμηνεία του Ιάσονα στο X-Factor

Ο διαγωνιζόμενος μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο, για την επόμενη φάση, ωστόσο έκανε ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, αφού είδε από κοντά την Μελίνα Ασλανίδου.

Leave a Comment