Ψυχαγωγία Ενημέρωση

X Factor: Ο διαγωνιζόμενος που «έσπειρε τον τρόμο» -«Αυτό που είδαμε ήταν φοβιστικό» [βίντεο]

X Factor: Ο διαγωνιζόμενος που «έσπειρε τον τρόμο» -«Αυτό που είδαμε ήταν φοβιστικό» [βίντεο]

Μία απρόσμενη οντισιόν παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του X Factor το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά από τις επιτυχημένες ερμηνείες που άκουσαν οι κριτές, βρέθηκε και ένας διαγωνιζόμενος που κατάφερε... να τους τρομάξει.Ο 24χρονος Βαγγέλης από τη Θεσσαλονίκη επέλεξε να πει ένα κλασικό τραγούδι, το «The Phantom of the Opera», προσπαθώντας να ξεχωρίσει ανάμεσα στους υπόλοιπους τραγουδιστές που ανέβηκαν στη σκηνή του X Factor.

Ωστόσο, το μόνο που κατάφερε ήταν να τρομάξει τους κριτές, όπως είπαν και οι ίδιοι, με το επίμονο βλέμμα του, αλλά και τις αργές και κοφτές κινήσεις του. «Αυτό που έβλεπα εγώ ήταν φοβιστικό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, παρά της φωνητικές του ικανότητες, αφού το στυλ του δεν συνάδει με το concept του talent show. Ο Βαγγέλης μπορεί να άκουσε καλά σχόλια για τη φωνή του, όμως, δεν κατάφερε

να περάσει στην επόμενη φάση, αφού κανένας κριτής δεν ψήφισε θετικά, με τον Χρήστο Μάστορα να τονίζει, πως «το X-Factor δεν είναι μόνο νότες.

Δείτε την ερμηνεία που φόβισε τους κριτές του X Factor

Ο 24χρονος Βαγγέλης μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στο bootcamp, ωστόσο έγινε ο πρώτος τραγουδιστής που «έσπειρε τον τρόμο» στην κριτική επιτροπή.

Leave a Comment