Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χαμός στα social media για την Τατιάνα Στεφανίδου που είπε ότι ο Ιάσονας έτρεχε

Χαμός στα social media για την Τατιάνα Στεφανίδου που είπε ότι ο Ιάσονας έτρεχε

Χαμός στα social media για την Τατιάνα Στεφανίδου που είπε ότι ο Ιάσονας έτρεχε

Έξαλλοι οι χρήστες την «στόλισαν» ξανά

Ταμέσα κοινωνικής δικτύωσηςξεχειλίζουναγανάκτισηακόμα μια

0000

φορά για τηνΤατιάνα Στεφανίδου.

Η υπόθεση του συγκλονιστικούτροχαίουέξω από τηΒουλήερευνάτα, καθώς τοβίντεοπουδιέρρευσε από το κλειστό κύκλωμα της Βουλήςκαι καταγράφει τη μοιραία στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης του υπηρεσιακού οχήματος τηςΝτόρας Μπακογιάννημε τη μηχανή του 23χρονουΙάσονα, προκαλεί ερωτηματικά. Το υπηρεσιακό Ι.Χ. φαίνεται να στρίβει στηναριστερά με κατεύθυνηση την είσοδο της Βουλής, ενώ τοφανάριείναι πράσινο για όσουςανεβαίνουν την Βασιλίσσης Σοφίας.

Ωστόσο, ο σχολιασμός τουβιντεοληπτικού υλικούαπό την

γνωστή παρουσιάστρια προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις των χρηστών. «Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πάει πολύ αργά. Σταματάει αρκετή ώρα. Περνάνε οι οδηγοί. Πάει αργά, του έχει παραχωρήσει το ΤΑΞΙ προτεραιότητα, αλλά βλέπουμε στο βίντεο ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει πάνω»σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και έγινε trend στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι, ηΤατιάνα Στεφανίδουδέχτηκε πυρά από τα social για τον

δραματικό σχολιασμό τηςστηνπροφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδηαλλά και για τα γέλια της στηνσυνεργασία του με τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σειρά της ΕΡΤ «Στρουμφάκια».

Από μεριάς τηςη παρουσιάστρια, με ανάρτησή της στο Twitter υποστηρίζει ότιπαρεξηγήθηκεο σχολιασμός της και ότι η πρόθεσή τηςήταν να υποστηρίξει τον Ιάσονα.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment