Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χαρά Καμενίδου: Την πήγαν στο αυτόφωρο γιατί δεν φορούσε μάσκα

Χαρά Καμενίδου: Την πήγαν στο αυτόφωρο γιατί δεν φορούσε μάσκα

Dj Χαρά Καμενίδου: Την πήγαν στο αυτόφωρο γιατί δεν φορούσε μάσκα

Βουρ στο αυτόφωρο λόγω μάσκας

Oύτε στον πιο τρελό της εφιάλτη δεν είχε δει αυτά που θα ζούσε εξαιτίας της μάσκας γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός.

  • Από τονΒαγγέλη Καράλη
  • 0000

Δεν έφτανε που τα μέτρα για τονκορωνοϊό τής έχουν στερήσει τη δουλειά της(όπως και σε χιλιάδες εργαζομένους στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης), η Χαρά Καμενίδου έμελλε να ζήσει το βράδυ της Τετάρτης σκηνές ροκ, που εκτυλίχθηκαν ακόμη και μέσα σε αστυνομικό τμήμα!

«Κατέστρεψαν την εστίαση, έχουμεχάσει τις δουλειές μαςκαι αντί το κράτος να στηρίζει τους πολίτες, μάς περιμένουν στη γωνία για να μας τιμωρήσουν»! Με αυτά τα λόγια η εντυπωσιακή dj, η οποία έχει ενεργό ρόλο και στα κοινά, μια και ήταν καιυποψήφια δημοτική σύμβουλοςμε τον Βασίλη Καπερνάρο στον Δήμο Αθηναίων, περιγράφειαποκλειστικά στην «Espresso»όλα όσα έζησε πριν από δύο βράδια, αρχικά επί της λεωφόρου Ηρακλείου στη Νέα Ιωνία και μετέπειτα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

«Ήταν βράδυ Τετάρτης, ώρα 22.30. Επέστρεφα στο σπίτι μου από τον οδοντίατρο, καθώς είχα πάει για απονεύρωση. Ήμουνλίγα μέτρα έξω από την οικία μουκαι έψαχνα να βγάλω από την τσάντα μου τα κλειδιά του σπιτιού μου. Ένιωσα έντονη δυσφορία και δύσπνοια λόγω της απονεύρωσης καιέβγαλα για ελάχιστα δευτερόλεπτα τη μάσκαγια να μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα. Χωρίς να το αντιληφθώ, με πλησιάζουν όργανα της τάξης»λέει η Χαρά Καμενίδου και συνεχίζει την περιγραφή της για όλα όσα συνέβησαν:«Τότε μια γυναίκα αστυνομικός μού ζήτησε τα στοιχεία μου, χωρίς να μου πει τον λόγο που τα θέλει. Ρώτησα γιατί πρέπει να δώσω τα στοιχεία μου και έλαβα την απάντηση ότι πρόκειται για μιααπλή αναγνώριση και ταυτοποίηση στοιχείων. Μάλιστα, τους είπα πως εάν με θεωρούν ύποπτη για κάτι να μου κάνουνσωματικό έλεγχο»! Το αποτέλεσμα του διαλόγου της dj με τους αστυνομικούς ήταν να τη βάλουν στο περιπολικό και να την οδηγήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

«Μέσα στο περιπολικό»λέει στην «Espresso» η Χαρά Καμενίδου«μου είπαν ότι ήθελαν τα στοιχεία μου, γιανα μου κόψουν πρόστιμο για τη μάσκα.Ότανφτάσαμε στο τμήμα ήθελαν να με περάσουν από Αυτόφωρο και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος μου, επειδή αρνήθηκα να τους δώσω τα στοιχεία μου. Τους εξήγησα ότι έβγαλα γιαδευτερόλεπτα τη μάσκα για να αναπνεύσω λόγω προβλήματος υγείας, αλλά ήταν ανένδοτοι! Η απάντησή τους στα

λεγόμενά μου ήταν πώς μπορώ να κάνω ένσταση για το πρόστιμο. Παρά την οργή μου για όσα τραβούσα και άκουγα, δεν είχα καμιά διάθεση να περάσω από Αυτόφωρο και να υποστώ όλη αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία και εν τέλειδέχτηκα να μου κόψουν πρόστιμο»λέει χαρακτηριστικά.

Εξοργισμένη

Η οργή της όμως δεν περιορίζεται μόνο στο

πώς την αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί και στα όσα ακολούθησαν. Η ίδια είναι εξοργισμένη για όσα περνάει οπολύπαθος κλάδος της εστίασης και της διασκέδασης, με την αβεβαιότητα για το αύριο και την επιβίωση χιλιάδων εργαζομένων!

«Τη στιγμή που το καλοκαίρι πήγαμε να πάρουμεμια μικρή ανάσα μάς κλείνουν ξανά! Και αντί το κράτος να στηρίζει τους πολίτες, μάς τιμωρούν με πρόστιμα!»δηλώνει, λέγοντας πωςδεν θα ξεχάσει ποτέ την περιπέτειαπου βίωσε, επειδή αφαίρεσε για λίγα δευτερόλεπτα έξω από το σπίτι της την προστατευτική μάσκα.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment